haberkartali.net

Beşiktaş, 3 futbolcuyla yollarını ayıracak

23 Aralık 2019 - 13:34
Fenerbahçe maçında oynadıkları futbolla taraftarlarını dehşete düşüren Roco, Rebocho ve Diaby'nin Ocak ayında gönderilmeleri gündeme geldi.

Dün akşam Fenerbahçe karşısında özellikle mücadele ve fizik anlamında bir hayli yetersiz kalan, sadece 37 yaşındaki Atiba’nın ayakta kaldığı görülen Beşiktaş’ta 3 futbolcunun performansı Abdullah Avcı’yı hayal kırıklığına uğrattı.

Roco, Rebocho, Diaby gönderilmeli

Maça alışık olduğu mevkide başlamasına rağmen yaptırdığı penaltı ve oynadığı futbolla ‘devre arasında gitmeli’ tepkisi toplayan Rebocho için Ocak ayı beklenirken, Portekizli futbolcunun yanı sıra Roco ve Fenerbahçe’nin orta saha oyuncuları arasında ezilen Diaby de kendisine güvenenleri yanıltan isimler arasındaki yerini aldı. Sol bekte yetersiz kalan Rebocho ‘transfer fiyaskosu’ olarak görülürken Roco’nun Vedat Muric’le girdiği mücadelelerde başarısız olmasının yanı sıra topla çıkışlardaki hataları ise köprülerin atılmasına yetti.

Diaby ve Rebocho’nun opsiyonları kullanılmaz

Sezon başında büyük umutlarla alınmasına rağmen derbide kalitesini belli eden ve Beşiktaş için kesinlikle yetersiz olduğu gözlemlenen Diaby’nin geri gönderilmesi gündeme gelirken, Erdal Torunoğulları’nın 3 futbolcu hakkında vereceği kararların merakla beklendiği öğrenildi.

Haber Kaynağı: Akşam

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.