haberkartali.net

Beşiktaş, Antalya’ya 5 eksikle gidecek

31 Ekim 2019 - 17:38
Beşiktaş, Antalya'ya 5 eksikle gidecek. Sakatlıkları süren Dorukhan, Douglas, Burak, Nkoudou ile sarı kart cezalısı Caner kadroda yer almayacak.
Beşiktaş‘ta sakatlıkları devam eden Dorukhan, Douglas, Burak Yılmaz ve maç temposu için hazır olmayan Nkoudou ile birlikte kart cezalı Caner de kadroda yer almayacak.
Sakatlığı tamamen geçen Victor Ruiz’in Vida’yla birlikte stoperde görev alması beklenirken beklerde ise Rebocho ve Gökhan Gönül’ün oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.
Atiba ve Elneny’nin yanında adem Ljajıc’in de orta saha kurgusunda yer alması bekleniyor. Hücum hattı ise Jeremain Lens, Diaby ve Umut Nayir’den oluşacak.
Oğuzhan Özyakup’un 11 için hazır olmadığı öğrenilirken Abdullah Avcı’nın futbolcusuyla yakın temas kurduğu ve bire bir görüşerek sahada daha iyi olabilmesi için yapması gerekenleri anlattığı öğrenildi.
Beşiktaş’ta devre arası için kadroda kalacak ve gidecek oyuncular da netleşmeye başladı. Abdullah Avcı’nın, yöneticiler Emre Kocadağ ve Erdal Torunoğulları ile bir ön görüşme yaptığı bilgisine ulaşılırken transfer konusunda çalışmaların başladığı öğrenildi. Orkan Çınar, Enzo Roco ve Muhayer Oktay için gelecek teklifler değerlendirmeye alınacak.
Devre arası transferinde öncelik merkez orta saha ve forvet mevkilerine verilecek. Stoper mevkisi için de uygun maliyetli bir oyuncu bulunursa takibe alınacak. Öte yandan başkan Ahmet Nur Çebi’nin kulüp içinde geniş çaplı bir araştırma başlattığı ve tüm hesapları incelemeye aldığı gelen haberler arasında.
Haber Kaynağı: beIN Sports

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.