haberkartali.net

Beşiktaş, Alanyaspor’a kaybetmiyor

28 Şubat 2020 - 11:48
Süper Lig'in yirmi dördüncü haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Beşiktaş, Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

Süper Lig’in yirmi dördüncü haftasında Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda 28.02.2020(bugün) tarihinde saat 20.00’de Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor ile oynadığı karşılaşmaların hiçbirinde mağlubiyet yüzü görmedi.

6 galibiyet 1 beraberlik

Aytemiz Alanyaspor’un Süper Lig’e çıktığı 2016/2017 sezonundan bu yana 7 kez karşı karşıya gelen iki ekibin müsabakalarında 6 kez siyah-beyazlılar galibiyetle ayrılırken 1 defa ise maç beraberlikle sonuçlanmıştı.

Siyah-beyazlılar, oynanan 7 karşılaşmada Alanyaspor ağlarına 15 gol bırakırken 4 kez ise kalesinde gol görmekten kurtulamadı.

Kartal, galibiyet istiyor

Son 2 haftada oynadığı maçlardan istediği sonuçları alamayarak zirvede ağır yaran alan Beşiktaş, Alanyaspor deplasmanına galibiyet parolası ile çıkıyor. Siyah-beyazlılar, zorlu karşılaşmadan zaferle ayrılarak zirve yarışında yeniden öz sahibi olmak istiyor.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.