haberkartali.net

Beşiktaş, Alman file bekçiye talip oldu

14 Ocak 2020 - 17:42
Beşiktaş, Alman Ümit Milli Takım kalecisi Timon Wellenreuther için transfer girişimlerini hızlandırmayı planlıyor.

Beşiktaş, scout ekiplerinin uzun süredir takip ettiği ve bu sezon Hollanda liginin ilk yarısının en başarılı kalecisi seçilen Timon Wellenreuther için transfer görüşmelerine başlamayı planlıyor.

Süper lig ekiplerinden Başakşehirspor, Antalyaspor, Denizlispor kulüplerinin de teklifte bulunduğu ortaya çıkan Hollanda liginin en başarılı file bekçisi olarak anılan Timon Wellenreuther’in sezon sonunda sözleşmesi sona ereceği için ligin ikinci yarısı için bir miktar kiralama bedeli verilmesi konusunda teklifte bulunacaklarını belirten Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları bu oyuncuya İngiltere’den de teklif geldiğini haber aldıklarını fakat bir an önce kadrolarına katmak istediklerini vurguladı.

24 yaşında bulunan Timon Wellenreuther, bu sezon çıktığı 18 maçta 22 gol yedi. Alman file bekçisi 5 maçta kalesini gole kapadı.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.