haberkartali.net

Beşiktaş, Ankaragücü’ne konuk oluyor

18 Ekim 2019 - 10:03
Beşiktaş, milli ara sonrası Süper Lig'in 8. haftasında Ankaragücü'ne konuk olacak. Ankaragücü maçı öncesi Beşiktaş'ın 5 eksiği bulunuyor.

Lige kötü bir başlangıç yapan Beşiktaş, 7. haftada Aytemiz Alanyaspor’u evinde 2-0 yenerek toparlanma sinyali verdi. Siyah-beyazlı takım, Ankaragücü’nü de mağlup ederek önümüzdeki hafta Galatasaray ile yapacağı derbi maç öncesi moral arayacak.

Beşiktaş, bu sezon ligde rakiplerini 2 kez yenebildi. Ayrıca 2 beraberlik ve 3 yenilgi alan siyah-beyazlı ekip, 7. hafta sonunda 8 puanla 12. sırada bulunuyor.

Ankaragücü – Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Eryaman Stadı’ndaki Ankaragücü – Beşiktaş maçı 19 Ekim Cumartesi günü saat 20.00’de başlayacak. Mücadeleyi hakem Ali Şansalan yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

5 sakat göz korkutyor

Sakatlıkları bulunan Dorukhan Toköz, Gökhan Gönül, Victor Ruiz, Oğuzhan Özyakup ve Georges N’Koudou, Ankaragücü mücadelesinde forma giyemeyecek.

Elneny’nin cezası sona erdi

Gazişehir maçında gördüğü kırmızı kartla 3 maç ceza alan Muhammed Elneny’nin cezası sona erdi, Ankaragücü maçında forma giyebilecek.

Derbi öncesi sarı kart sınırında oyuncu yok

Beşiktaş’ın 9. haftada Galatasaray ile yapacağı derbi maç öncesi, Ankaragücü müsabakasında oynayabilecek isimler arasında sarı kart ceza sınırında kimse bulunmuyor. Sadece sakatlığı sebebiyle kadroda yer almayacak olan Victur Ruiz, sarı kart sınırında.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.