haberkartali.net

“Beşiktaş beni istemişti”

06 Aralık 2019 - 9:35
Siyah-Beyazlılar, daha önce Türkiye’de Boluspor’un da formasını giyen Aleksandar Prijovic’i kadrosuna katmak istiyor.

Radyospor’a konuşan Prijovic, Beşiktaş’ın kendisini yaz transfer döneminde de istediğini ancak maliyetten dolayı gerçekleşmediğini söyledi. Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-İttihad forması giyen Prijovic yıllık 5 milyon euro kazanıyor. Golcü oyuncunun kiralık olarak çıkışının mümkün olabileceği belirtildi. Oyuncunun PAOK’a da transferi söz konusu ancak Prijovic mali sorunlar yaşayan PAOK’a transferinin zor olduğunu; önceliğinin Beşiktaş olduğunu ifade etti. Beşiktaş’ta kendisini ispatlayabileceğini ve yeteneklerini sergileyebileceğini düşünüyor. Bu sebeple Beşiktaş’a transfer olmak istiyor. Bu transferin gerçekleşebileceğine dair bazı bilgiler Suudi Arabistan basınında da yer aldı.

29 yaşındaki futbolcu bu sezon 7 maçta 1 gol-2 asistlik bir performans sergiledi. Kartal’da Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın forvet transferi istediği biliniyor. Listede de birçok isim bulunuyor. Yönetim, ocakta bir golcüyü kadroya katacak.

Haber Kaynağı: Akşam

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.