haberkartali.net

“Beşiktaş büyük takım gibi oynuyor”

29 Şubat 2020 - 9:42
Futbol yorumcusu Güntekin Onay, Aytemiz Alanyaspor karşısında 3 puanla ayrılan Beşiktaş'ı ve futbolcuların performansını değerlendirdi.

Güntekin Onay ‘ın Hürriyet gazetesindeki yazısı ise şu şekilde:

Deplasmanda Alanyaspor gibi bir güçlü bir ekip karşısında oyunun 1 dakikasında dahi inisiyatifi ve kontrolü vermeden son derece karakterli ve organize bir futbol oynadı siyah beyazlılar. Topun kontrolü Beşiktaş’taydı ve karşılaşmanın tamamı Alanyaspor yarı alanında oynandı. Yukarıdaki satırlar Beşiktaş 1-0 mağlup iken yazıldı ancak 3 puan alınamayan Trabzonspor ve Başakşehir maçlarındaki oyunla da sentezlendiğinin altını çizmek gerekiyor. Ligin 3 güçlü ve saygıdeğer rakibi karşısında kendi oyununu bu derece rakibe kabul ettirmek önemli bir hadise. Abdullah Avcı’nın oturtmak istediği ancak hayata geçiremediği anlayışı Sergen Yalçın küçük dokunuşlarla oturttu. Daha çok hücum yapan etkili pres yapan ve topu akılcı kullanan bir Beşiktaş..

Sahanın hakimiydi

Sergen Yalçın, her şeyden önce takıma ihtiyacı olan özgüveni verdi. Dün Alanya’da elneny ve atiba ustalıklarıyla orta alanı ele geçirdi. Burak istekliydi, Ruiz ve Vida da arkadan oyunu iyi okudu. Boyd, performansı kadar kötü futbolcu değil ancak kendine güveni hiç yok ve kesinlikle yapabileceklerine inanması gerekiyor. Beşiktaş son 4 maçtır çok iyi futbol oynuyor ancak tek bir sorunu var, o da kaleye gelen 5 topun 4’ünün gol olması. Ancak sonuç ne olursa olsun büyük takım gibi oynayan bir Beşiktaş var. Bravo Sergen Yalçın…

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.