haberkartali.net

Beşiktaş, Chidera Ejuke’yi gündemine aldı

14 Aralık 2019 - 8:18
Ocak ayı transfer dönemi için görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, 21 yaşındaki Chidera Ejuke'yi kadrosuna katmak istiyor.

Ara transfer döneminin başlamasına sayılı günler kala Siyah-Beyazlılar’da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor… Kulüpteki ekonomik daralma sebebiyle transfere düşük bir bütçe ayıracak olan Kara Kartal, bundan dolayı genç isimlere yönelecek. Beşiktaş Yönetimi’nin bu doğrultuda son olarak gündemine Hollanda Ligi ekibi Heerenveen’in Nijeryalı genç oyuncusu Chidera Ejuke’yi aldığı ortaya çıktı. 21 yaşındaki forveti scouting ekibi aracılığıyla takip eden Siyah-Beyazlılar, Ocak ayına kadar bu futbolcuyu izleyecek. Olumlu rapor çıkması halinde yönetim, ara transferde satın alma opsiyonlu kiralama teklifiyle Hollanda kulübünün kapısını çalacak.

2 milyon Euro’ya alındı

Hollanda Ligi ekibine sezon başında Norveç temsilcisi Valerenga’dan 2 milyon Euro karşılığında transfer edilen 1,76’lık futbolcu, Mavi-Beyazlılar’la bu sezon 16 karşılaşmaya çıkıp 7 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Kulübüyle 2023 yılının sonuna kadar kontratı bulunan başarılı futbolcu, önceki kulübü Valerenga’yla 3 sezonda görev yaptığı 65 mücadelede rakip fileleri 14 kez sarsmıştı.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.