haberkartali.net

Beşiktaş, Davies’i elinden kaçırdı

28 Şubat 2020 - 9:51
Siyah beyazlılar, canlı olarak izlenen Alphonso Davies'in transferini ağırdan aldıkları için kaçırmanın pişmanlığını yaşıyor.

Beşiktaş, 2018’in yaz transfer döneminde kanat oyuncusu arayışlarına girişmiş, kulübün izleme komitesi, ABD Ligi MLS’te Vancouver Whitecaps formasını giyen Alphonso Davies ‘in alınması için rapor vermişti.

Fikret Orman başkanlığındaki yönetim, hem video hem de canlı olarak izlenen genç yıldız adayı için girişimlerde bulunmasına rağmen işi ağırdan alınca transferi gerçekleştirememişti.

Bayern Münih ise elini çabuk tutup sadece bir ay sonra Temmuz’da Liberya asıllı Kanadalı futbolcuyu kadrosuna kattı ve 18 yaşını doldurmasını bekleyerek Ocak’ta 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Alman devinin kasasından transfer için bonuslarla birlikte 22 milyon dolar çıktı.

Bu sezonki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken 19 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değerinin 40 milyon avro olduğu belirtildi. Beşiktaş, şimdi genç bir yıldız adayını kadrosuna katamamanın pişmanlığını yaşıyor.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.