haberkartali.net

Beşiktaş, Emrecan transferinde masadan kalktı

13 Temmuz 2022 - 9:54
Wout Weghorst, Jackson Muleka, Cenk Tosun ve Romain Saiss gibi isimleri kadrosuna katan Beşiktaş'a Emrecan konusunda kötü haber geldi.

Beşiktaş’a transferde kötü haber geldi. Ocak ayında ezeli rakibi Galatasaray’a yılın çalımını atarak Gedson Fernandes’i kadrosuna katan Siyah Beyazlılar yeni sezon öncesi Romain Saiss, Wout Weghorest, Jackson Muleka ve Cenk Tosun gibi önemli isimleri transfer ederek oldukça iddialı bir kadro kurdu. Siyah Beyazlılarda sıra savunmaya yapılacak takviyelere geldi. Teknik direktör Valerien Ismael lig başlamadan önce stopere en az 2 takviye yapılmasını istedi. Siyah Beyazlılarda transfer çalışmaları yeniden hız kazanırken genç futbolcunun transferi çıkmaza girdi.

Stopere takviye düşünülüyor

TFF’nin belirlediği 8+3 kuralına takılan ve mutlaka yerli bir stoper takviyesi düşünen Beşiktaş’ta Serdar Saatçı’nın da kadro dışı bırakılmasının ardından yerli stoper arayışları hız kazandı. Siyah Beyazlı yönetimin Süper Lig başlamadan önce en az 2 stoper takviyesi yapmayı planladığı aktarıldı. Siyah Beyazlıların gündeminde yer alan genç futbolcunun transferi ise çıkmaza girdi.

Emrecan transferinde masadan kalkıldı

Romain Saiss, Cenk Tosun, Wout Weghorst ve Jackson Muleka’yı resmen kadrosuna katan Beşiktaş, Emrecan Uzunhan transferinde masadan kalktı. Genç stoperin bonservis bedeli için daha önce el sıkışan siyah-beyazlılar ile İstanbulspor ödeme planı konusunda anlaşmazlık yaşıyor.

Beşiktaş, 21 yaşındaki solak stoper için 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi kabul etmişti. Kulüpler başarıya endeksli bonuslar konusunda da anlaşma sağlamıştı. Ancak siyah-beyazlılar ile İstanbulspor’un ödeme takvimi üzerinde uzlaşamadığı ortaya çıktı. Beşiktaş’ın 1.5 milyon euroyu uzun vadede ödemeye çalıştığı, İstanbulspor’un ise bonservisin büyük kısmını peşin istediği vurgulandı.

Emirhan Topçu gündeme geldi

Ödeme takviminde yaşanan anlaşmazlık nedeniyle kulüplerin pazarlıkları askıya aldığı iddia edildi.Alternatif isimlerle görüşmelerini sürdüren Beşiktaş’ın rotasını Çaykur Rizespor’un 21 yaşındaki stoperi Emirhan Topçu’ya çevirdiği ileri sürüldü.Siyah-beyazlıların, başarılı futbolcu için Karadeniz ekibiyle temas kurduğu ve pazarlıkların devam ettiği aktarıldı.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.