haberkartali.net

Beşiktaş Ezequiel Munoz transferini bitiriyor

18 Temmuz 2020 - 11:14
Covid-19 salgınının ekonomik etkileriyle yeni sezonda kemer sıkmaya hazırlanan Beşiktaş, transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Beşiktaş’ta transferde sıcak saatler yaşanıyor. Edwin Gyasi ve Doğukan İnci’yi kadrosuna katmak üzere olan Kara Kartal, stoper transferinde aradığı ismi Arjantin’de buldu. Victor Ruiz’in şok ayrılığı sonrası arayışa giren Beşiktaş, son olarak Lanus forması giyen ve şu sıralar bonservisi elinde olan Ezequiel Munoz’la söz kesti.

Beşiktaş Yönetimi, 31 yaşındaki futbolcuya 600 bin Euro’dan 3 yıllık kontrat önerdi. Uzun yıllar Serie A’da forma giyen Munoz’un yeniden Avrupa’ya dönmeye sıcak baktığı ve Beşiktaş’ın teklifine olumlu yaklaştığı gelen haberler arasında.

Beşiktaş teknik heyetinin, geriden oyun kurma konusunda oldukça başarılı olan Munoz’un transferinde ısrarcı olduğu gelen haberler arasında.

Son olarak Lanus forması giyen Ezequiel Matias Munoz, bu sezon 22 maçta görev aldı, 1 gol kaydetti. 30 Haziran’da kulübüyle sözleşmesi sona eren ve bonservisini eline alan tecrübeli stoperin kariyerinde sadece 1 kırmızı kart görmesi dikkat çekiyor.

7 yıl Serie A’da oynadı

Boca Juniors altyapısından yetişen Munoz, 2010 yılında 5 milyon Euro karşılığında Palermo’ya transfer olmuştu. Serie A’da 7 yıl geçiren tecrübeli stoper, Palermo’nun ardından Sampdoria ve Genoa formaları giydi. 2017’de 2.5 milyon bedelle Leganes’e katılan Arjantinli futbolcu, son olarak Lanus forması giydi.

Profesyonel kariyerinde 259 maça çıkan Munoz, 7 gol atma başarısı gösterdi. Aynı zamanda İtalyan pasaportuna da sahip olan 30 yaşındaki oyuncunun önümüzdeki sezon Beşiktaş forması giymesi bekleniyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.