haberkartali.net

Beşiktaş, Floransa’ya takıldı

23 Haziran 2020 - 11:03
Beşiktaş, yeniden kiralamak istediği Boateng'in garanti ücretinin 900 bin Euro’luk kısmını ödemeyi teklif etti. Floransa ekibi Fiorentina ise 1.7 milyon Euro’da ısrar edince iş çıkmaza girdi.

Devre arasında bir yılı opsiyonlu 1.5 sezonluğuna kiralanan Kevin-Prince Boateng’in Beşiktaş’taki geleceği belirsizliğini koruyor. Bu konuda yaşanan olumsuz gelişmeyi ise SÖZCÜ açıklıyor. Edinilen bilgilere göre siyah-beyazlılar, Boateng’in sözleşmesinde yazan ‘10 maç oynaması halinde kiralık sözleşmesi 1 milyon 750 bin Euro garanti ücretle 1 yıl uzar’ maddesini kaldırdıktan sonra Fiorentina ile yeniden temasa geçti.

Tamamını karşılayın

Boateng’i gelecek sezon da kiralamak istediklerini ileten siyah-beyazlılar, 900 bin Euro garanti ücret ödemeyi teklif etti. Bu futbolcunun 1 milyon 750 bin Euro’luk maliyetinin tamamını Beşiktaş’ın karşılamasını isteyen Fiorentina ise teklife olumsuz yaklaştı. İki kulüp arasında orta yol bulunamazsa kalmaya sıcak bakan Boateng’le devam edilmeyecek.

Haber Kaynağı: Sözcü Skor

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.