haberkartali.net

Beşiktaş forvette büyük oynayacak

26 Mart 2020 - 16:11
Önümüzdeki sene şampiyonluk mücadelesi vermek için kadroya ciddi takviyeler yapmak isteyen Beşiktaş. forvette işi sıkı tutacak.

Bu hafta başında Bafetimbi Gomis, menajeri tarafından Beşiktaş‘a önerildi.

Atanı ve tutanı iyi bir takım kurmak isteyen Sergen Yalçın‘ın, Gomis’le ilgili kararı henüz bilinmiyor. Senelik 5 milyon avro kazanan 35 yaşındaki Fransız forvetin menajerine “Bu rakamları ödememiz mümkün değil, önemli bir ölçüde indirim yapmalısınız” yanıtı verildi.

Mandzukic, Vida ile temasa geçti

Juventus’tan ayrıldıktan sonra menajerlerin Siyah Beyazlılara önerdiği ancak yüksek ücreti nedeniyle transferi gerçekleşmeyen Mario Mandzukic‘in, Katar’daki hayatından memnun olmadığı ve hem menajerleri hem de Hırvatistan Milli Takımı’ndan arkadaşı Vida’yla temasa geçtiği ifade edildi.

33 yaşındaki tecrübeli futbolcunun kulübüyle 1 senelik daha sözleşmesi bulunuyor. Yönetimi gelen bu iki teklifi Sergen Yalçın’a ilettiği ve 47 yaşındaki hocanın yanıtını beklediği öğrenildi.

Hırvat oyuncu Mario Mandzukic, milli maçlar hariç 482 maçta görev yaptı.

Bu periyotta rakip fileleri 189 kez havalandıran Mandzukic, 86 da asit yapmayı başardı ve 275 gole doğrudan katkı sağlamış oldu.

Gomis, bugüne kadar kulüp kariyerinde toplam 642 resmi maçta forma giydi. Bu periyotta 274 gol atan, 62 de asist yapan başarılı forvet 336 gole direkt olarak katkıda bulundu.

Bafetimbi Gomis, Galatasaray formasıyla 42 maçta 32 gol atarken, 6 da asist yapmıştı.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.