haberkartali.net

Beşiktaş, Göztepe maçının hazırlıklarına başladı

23 Ocak 2020 - 15:56
Süper Lig'in on dokuzuncu haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Beşiktaş, karşılaşmanın hazırlıklarına bugün başladı.

Beşiktaş, Süper Lig’de Göztepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Beşiktaş kulübünden yapılan açıklamada:

“Basına kapalı yapılan idman, 1.5 saate yakın sürdü.

Antrenmana tedavi ve rehabilitasyon süreçleri devam eden Dorukhan Toköz ile Jeremain Lens katılmadı.

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı yönetiminde yapılan idman; dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Dünkü maçta oynayan futbolcularımız antrenmanı sahada koşu ve rejenarason çalışması yaparak tamamladı. Diğer futbolcularımız ise sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile antrenmana başladı. Pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman, yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.

Siyah-beyazlılarımız, Göztepe maçı hazırlıklarına yarın saat 11.30’da basına kapalı yapacağı antrenmanla devam edecek.” ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş, 26 Ocak Pazar günü saat 16.00’da Göztepe ile karşılaşacak.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.