haberkartali.net

Beşiktaş, gurbetçi oyuncunun transferini bitiriyor

17 Temmuz 2022 - 12:02
Beşiktaş, gurbetçi milli golcü Mirhan İnan transferinde sona yaklaştı. 19 yaşındaki forvetin kısa süre içinde imza atması bekleniyor.

Forvet hattına Wout Weghorst, Jackson Muleka ve eski yıldızı Cenk Tosun’u katan siyah-beyazlı kulüp, bu bölgeye bir takviye daha yapmayı planlıyor.

Kartal, 2020 yılında Bundesliga ekibi Stuttgart altyapısına transfer olan Mirhan İnan‘ı kadrosuna katmak için girişimleri hızlandırdı. Beşiktaş , Alman ekibi ile sözleşmesi biten genç oyuncu ile anlaşma aşamasına geldi.

Mirhan İnan kimdir?

1.88’lik boyu ve hızlı yapısıyla Norveçli Haaland’ı andıran 19 yaşındaki forvet için ‘Türk Haaland’ yorumları yapılırken, oyuncunun Türkiye U19 yaş grubunda da yer alması dikkatlerden kaçmadı.

Mirhan, milli takım forması altında oynadığı 5 maçta 1 gol atma başarısı gösterdi. Santrfor mevkisinde top koşturan genç futbolcu ayrıca on numara pozisyonunda da görev yapabilmekte.

Babası Necmettin İnan, Almanya’da Reutlingen, TSV Glems, Soldenfi ngen ve Metzingen gibi takımlarda yardımcı antrenör ve teknik direktör olarak görev yaptı. Ayrıca Necmettin İnan uzun yıllar Türkiye’de profesyonel olarak futbol oynadı.

Haber Kaynağı: Akşam

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.