haberkartali.net

“Beşiktaş ile anılmak güzel bir duygu”

03 Ağustos 2020 - 10:05
Bonservisi Başakşehir'de bulunan 23 yaşındaki file bekçisi Muhammed Şengezer, Beşiktaş iddiaları hakkında konuştu.

Adı Beşiktaş’la anılan ve bonservisi Başakşehir’de bulunan kaleci Muhammed Şengezer, Akşam’a konuştu: “Şu anda Başakşehir’in futbolcusuyum. Kulübüm ne derse onu yaparım. Onların da en doğru kararı vereceğine inanıyorum. Devre arasında daha çok forma şansı bulmak amacıyla, Adana Demirspor’a geldim. Sakatlık nedeniyle ligde son 6 maçı kaçırdım. Şu anda tedavim devam ediyor. Ve her geçen gün daha da iyi bir seviyeye ulaşıyorum. Çok çalışıyorum ve sahalara daha da güçlü bir şekilde dönmek istiyorum.

Beşiktaş büyük bir kulüp

Başakşehir’in ardından, Adana Demirspor’un da şampiyon olduğunu görmek isterdim. Bu duyguyu yaşamak, her futbolcuya yaşamak nasip olmazdı. Demek ki, kısmet değilmiş. Beşiktaş büyük bir kulüp. Böylesine büyük ve önemli bir kulüple anılmak güzel bir duygu. Ancak burada benim ne söyleyeceğimden çok, kulübümün ne karar vereceği önemli. Sonuçta ben Başakşehir’in futbolcusuyum.”

Haber Kaynağı: Akşam

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.