haberkartali.net

Beşiktaş ile Yeni Malatyaspor altıncı randevuya çıkıyor

13 Temmuz 2020 - 3:02
Siyah Beyazlılar, Süper Lig'in otuz ikinci haftasında deplasmanda BtcTürk Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş, Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda BtcTürk Yeni Malatyaspor‘a konuk olacak. Yeni Malatya Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak karşılaşmayı, Fırat Aydınus yönetecek.

Geçen hafta aldığı galibiyetle lig üçüncülüğü için önemli bir adım atan Siyah Beyazlılar, Fenerbahçe’nin, Galatasaray’ın ve Alanyaspor’un puan kaybettiği haftayı kayıpsız geçmek istiyor.

İki takım 6. kez karşı karşıya

İki takımın oynadığı son 5 maçta Beşiktaş’ın üç, Yeni Malatyaspor’un ise bir galibiyeti bulunurken, bir karşılaşmada ise taraflar yenişemedi.

7 eksik var

Lig üçüncüsü Sivasspor’un kazandığı haftayı puansız geçmek istemeyen Kara Kartal, zorlu Malatya deplasmanına yedi eksikle çıkacak.

Sergen Yalçın, sahaya süreceği ilk 11’de Atiba, Burak, Ljajic, Boateng, Dorukhan, Umut ve Douglas‘a yer veremeyecek.

Derbi öncesi 6 oyuncu sınırda

Siyah-Beyazlılar’da, haftaya oynanacak olan Fenerbahçe derbisi öncesi altı oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Üç sarı kart sınırında olan Umut Nayir, Jeremain Lens, Mohamed Elneny, Georges-Kevin N’Koudou, Caner Erkin ve Domagoj Vida, Yeni Malatyaspor karşılaşmasında sarı kart gördükleri takdirde Fenerbahçe’ye karşı forma giyemeyecek.

 

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.