haberkartali.net

Beşiktaş kaleciyi Hollanda’da buldu

20 Mart 2020 - 12:19
Beşiktaş'ta 2 sezondur forma giyen Loris Karius gösterdiği performansla her zaman tartışma konusu oldu. Kaleci arayışlarına başlayan Beşiktaş, yeni 1 numarasını Hollanda'da buldu.

Ve Beşiktaş’ta bir devir sona eriyor… Kara Kartal, geçtiğmiz sezon Premier Lig devi Liverpool’dan kiralık transfer edilen Loris Karius ile yolllarını ayırmayı planlıyor.

Alman file bekçinin bonservis rakamının siyah beyazlılarca karşılanamayacak olması ve teknik heyetin, Karius’un performansından memnun olmaması, yolların devam etmemesine sebebiyet verdi.

Alınan kararın ardından takıma dahil edilebilecek maliyeti düşük ve kaliteli bir eldiven için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, kalesini emanet edeceği ismi buldu.

Sezon sonu ayrılacak olan Loris Karius’un yerine bir isim arayan Beşiktaş yönetimi, Hollanda’da ilk yarının en iyi kalecisi seçilen ve halen Willem II forması giyen Timon Wellenreuther ile temasa geçti.

Sezon sonu serbest kalacak 24 yaşındaki kaleci için son kararı teknik direktör Sergen Yalçın verecek.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.