haberkartali.net

Beşiktaş, kalesini gole kapatamıyor

27 Ocak 2020 - 2:44
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda evinde oynadığı 24 Erzincanspor maçından bu yana oynadığı maçların hiçbirinde kalesini gole kapatamadı.

Süper Lig’in 19. haftasında Göztepe’ye konuk olan Beşiktaş, sarı-kırmızılı ekibe 2-1 mağlup oldu ve kötü gidişatını sonlandıramadı.

Ziraat Türkiye Kupası’na ve Avrupa Ligi’ne veda eden Beşiktaş, Süper Lig’de de bekleneni veremedi. Siyah-beyazlılar, çıktığı son 9 karşılaşmadan 8 mağlubiyet alırken savunmadaki performansıyla hayal kırıklığı yarattı.

Kara kartallar, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda 3. Lig ekiplerinden 24 Erzincanspor’la Vodafone Park’ta oynadığı ve 3-0 galibiyet aldığı müsabakadan bu yana oynadığı resmi maçların hiçbirinde kalesini gole kapatamadı.

Beşiktaş, çıktığı son 10 resmi maçta yalnızca 10 kişi kalan Kasımpaşa ve 9 kişi kalan Gençlerbirliği karşılaşmalarında galibiyet alabildi. Siyah-beyazlılar, bu maçlarda 14 kez gol atma başarısı gösterirken 24 defa meşin yuvarlağı filelerinde buldu.

Kartal, böylece Feda sezonundan bu yana ilk defa üst üste 10 resmi maçta kalesinde gördü.

İşte o 10 maç:

Kasımpaşa 2-3 Beşiktaş
Wolverhampton 4-0 Beşiktaş
Beşiktaş 0-2 Yeni Malatyaspor
24 Erzincanspor 2-0 Beşiktaş
Fenerbahçe 3-2 Beşiktaş
Beşiktaş 4-1 Gençlerbirliği
BB Erzurumspor 3-2 Beşiktaş
Beşiktaş 1-2 Sivasspor
Beşiktaş 2-3 BB Erzurumspor
Göztepe 2-1 Beşiktaş

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.