haberkartali.net

Beşiktaş, Karius’u 4 taksitle transfer etmek istiyor

21 Kasım 2019 - 9:41
Beşiktaş’taki sözleşmesinin son sezonunda bulunan Karius, son haftalardaki başarılı performansının ardından yönetimi harekete geçirdi.

Beşiktaş‘taki kiralık sözleşmesinin son sezonunda bulunan Loris Karius son haftalardaki başarılı performansının ardından yönetimi harekete geçirdi. Transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları, ara transfer dönemi öncesinde Abdullah Avcı’yla Alman kalecinin geleceğini görüşecek. Abdullah Avcı, Karius’la ilgili olarak olumlu rapor verirse Siyah- Beyazlılar, harekete geçecek. Sözleşmesinde bulunan 8 milyon avroluk opsiyonu 4 taksitle kullanma hakkına sahip olan Beşiktaş, 2020 yılında sadece 2 milyon avro ödeyip 26 yaşındaki kalecinin bonservisini alabilecek.

Kulüp, maliyeti karşılayabilecek durumda

Liverpool’dan kiralık sözleşmesinin son senesinde bulunan Loris Karius’un, performansının olumsuz etkilenmemesi için çalışma başlatan yönetimin, Abdullah Avcı’nın olumlu rapor vermesi halinde ocak ayında Alman kalecinin bonservisini alabilecek durumda olduğu kaydedildi.

Sözleşmesinde 8 milyon avroluk satın alma opsiyonu bulunan yıldız file bekçisi için Liverpool’la 2 yıl önce kulüp adına görüşmeleri yürüten Futbol Direktörü Ali Naibi’nin, sözleşmeye, ‘4 taksitle ödenir’ maddesini koydurduğu ortaya çıktı. Bu durumdan dolayı Beşiktaş, ekonomik olarak sıkıntılı bir süreç içerisinde bulunsa da 2020 yılında sadece 2 milyon avro ödeyerek Karius’un bonservisini alabilecek.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.