haberkartali.net

Beşiktaş, Karius’u Liverpool’a gönderme kararı aldı

20 Kasım 2019 - 22:16
Beşiktaş, Liverpool'dan kiraladığı Karius'un 8 milyon avroluk satın alma opsiyonunu kullanmayacak ve Karius'u İngiliz ekibine gönderecek.

Geçen yıl Ukrayna’da oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde kötü bir performans sergileyen ve bir anlamda kupanın Real Madrid’e gitmesine neden olan Karius talihsiz finalin ardından Beşiktaş’a imza atmış, Alman eldiven 2 yıllığına kiralık olarak siyah beyazlı kulübe gelmişti.

Beşiktaş, Karius’u geri gönderecek

Geçtiğimiz sezon sergilediği inişli çıkışlı formuyla kafa karıştıran, bu sezon ise 12 hafta sonunda daha derli toplu gözüken Loris Karius için son karar verildi. Beşiktaş’tan yıllık 2,5 milyon avro kazanan Karius’un opsiyonunu kullanmak istemeyen siyah beyazlı yönetimin kaleci tercihini yerliden yana kullanacağı belirtilirken, 26 yaşındaki Alman’ın lig biter bitmez Liverpool’a geri döneceği ifade edildi. Sözleşmesinde ‘8 milyon avroluk bonservis bedeli’ bulunan oyuncu için tasarrufta bulunmak istemeyen Erdal Torunoğulları’nın şimdiden kaleci arayışlarına koyulduğu bildirilirken, Beşiktaş’ın Rizespor forması giyen Gökkan Akkan’ı yakın takibe aldığı kaydedildi.

12 yaşında profesyonel olan Gökhan Akkan, Süper Lig’de bir dönem en fazla kurtarış yapan kaleciler arasında Muslera, Boffin, Mert Günok gibi isimleri geride bırakmıştı.

Haber Kaynağı: Akşam

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.