haberkartali.net

Beşiktaş, Karsdrop’u istiyor

11 Ağustos 2020 - 9:34
Beşiktaş, sağ bek pozisyonunu Karsdorp’u transfer ederek doldurmak istiyor. Yıldız oyuncu için İtalyan kulübüyle görüşmeler sürüyor.

Beşiktaş sağ bek transferine odaklandı. Gökhan Gönül’ün Fenerbahçe’ye imza atmasının ardından sağ bek arayışlarını sürdüren Siyah- Beyazlı yöneticiler Roma’da kadro dışı bırakılan ve satış listesinde bulunan Rick Karsdorp için İtalyan kulübüne kiralama teklifinde bulundu. 25 yaşındaki Hollandalı sağ bek için geçtiğimiz sezonu Hollanda takımlarından Feyenoord’da kiralık olarak geçirmişti.

Hollanda ekibinde geçtiğimiz sezon 21 resmi karşılaşmada forma giyen Karsdorp 2 gol, 5 asistlik bir performans sergilemişti. 25 yaşındaki oyuncu için satın alma opsiyonuyla kiralama teklifinde bulunan Beşiktaş Roma’nın olumlu cevap vermesi durumunda Hollandalı futbolcuyla da görüşerek bu transferi sonuçlandıracak.

Haber Kaynağı: Takvim

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.