haberkartali.net

Beşiktaş, Kevin Bua transferini bitirdi

08 Ağustos 2020 - 8:33
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Basel'de forma giyen İsviçreli futbolcu Kevin Bua'nın transferini bitirdi.

Siyah-Beyazlı Yönetim, Basel ile sözleşmesi sona eren Kevin Bua ile anlaşmaya vardı. Bedelsiz transfer edilecek olan 26 yaşındaki İsviçreli oyuncu hem sol açık hem de 10 numara pozisyonlarında oynayabiliyor.

Yeni sezonda hem maliyetleri düşürmek hem de iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetimi, Basel ile mukavelesi sona eren Kevin Bua ile her konuda anlaştı. İsviçreli oyuncunun önümüzdeki hafta İstanbul’a gelip, sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.

Sergen Yalçın çok istiyor

Sol açıkta ve orta sahada 10 numara pozisyonunda oynayabilen Bua’nın transferinin Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın isteği üzerine gerçekleştiği de belirtildi.

26 yaşındaki İsviçreli oyuncu, Basel’le çıktığı 100 lig maçında 20 gol atma başarısı gösterirken, 26 da asist yaptı. Oyuncunun daha önce Beşiktaş izleme ekibi tarafından takip edildiği ve olumlu rapor verdiği de belirtildi.

Haber Kaynağı: Akşam

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.