haberkartali.net

Beşiktaş kuvvet çalışması yaptı

16 Kasım 2019 - 8:33
Beşiktaş, Konyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Salonda çalışan Beşiktaş’ın yıldızları, deplasmanda oynanacak karşılaşma öncesinde kuvvet çalışması gerçekleştirdi.

Beşiktaş, Süper Lig’in 12. haftasında 23 Kasım Cumartesi günü deplasmanda İttifak Holding Konyaspor’la oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü.

Kulüpten yapılan açıklamada, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki günün ilk antrenmanında Siyah-Beyazlı futbolcuların salonda kuvvet çalıştığı belirtildi.

Siyah-Beyazlı futbolcu Domagoj Vida’nın, Hırvatistan’ın Slovakya ile oynayacağı 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme maçını izlemek için Abdullah Avcı’dan izin alarak ülkesine gittiği ifade edildi. Vida, kart cezası nedeniyle aday kadroya çağrılmamıştı. A Milli Futbol Takımı’ndan dönen Burak Yılmaz’ın ise çalışmalara pazartesi günü başlayacağı kaydedildi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.