haberkartali.net

Beşiktaş Maçlarında Yaşanan Unutulmaz Hakem Hataları

14 Ekim 2019 - 17:43
10. Donk skandalı!

Kasımpaşa ile deplasmanda oynadığımız maçta Ryan Donk’un Almeida’nın poziyonuna elindeki top ile yaptığı müdahale ve maçın hakemi Barış Şimşek’in inanılmaz kararı…

9. Türk futbol tarihine kara bir gece olarak geçen tarihi olay.

Beşiktaş’ın İnönü Stadı’nde Samsunspor’u ağırladığı maçta, maçın hakemi Cem Papila’nın, Zago, İbrahim Üzülmez, Ahmet Yıldırım, Pancu ve İlhan Mansız’a gösterdiği kırmızı kartlar sonucunda Beşiktaş, Süper Lig tarihinde ilk kez bir maçta 5 kırmızı kart görerek hükmen mağlup olan takım oldu.

8. Hakemden gol!

1986/87 sezonun 5.haftasında Ankaragücü ile deplasmanda karşılaşan Beşiktaş, maçın hakemi Ahmet Akçay’ın attığı gol ile maçı 1-0 kaybediyor ve  o sezon şampiyonluğu 1 puan fark ile kaçırıyor.

7. Bülent Yıldırım’ın son kıyağı!

2018/19 sezonunun 31.haftasında Beşiktaş’ın Galatasaray’a konuk olduğu maçta, Bülent Yıldırım’ın Beşiktaş aleyhine verdiği katliam niteliğindeki kararlar maçın önüne geçti. Maçın hakemi Bülent Yıldırım, o maçtan sonra hakemlik kariyerine son verdi.

6. Tanrı’nın eli!

1996/97 sezonunda Beşiktaş’ın Vanspor’a konuk olduğu maçta Sergen Yalçın’ın kullandığı frikiği, Vanspor’lu oyuncunun ceza sahası içinde eliyle karşılaması ve bariz olan penaltı pozisyonda maçın hakemi Metin Tokat’ın inanılmaz kararı.

5. Çukurcu Bilica!

2009/10 sezonunda Beşiktaş’ın Fenerbahçe’ye konuk olduğu maçta kazandığı penaltı sonrasında Fenerbahçeli Bilica’nın maçın hakemi Hüseyin Göçek’in gözü önünde penaltı noktasını kazması.

4. Tek suçlu Tosic!

2018/19 sezonu Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’yi konuk ettiğimiz maçta, Van Persie’nin Tosic’i tahrik etmesi ve Van Persie’nin kart görmemesi.

3. Skandal Penaltı!

2017/18 sezonunda Dinamo Kiev ile deplasmana oynadığımız karşılamada maçın hakemi Craig Thomson’ın rezalet bir karar ile maçın 30.dakikasında verdiği penaltı ve Beck’e gösterdiği kırmızı kart.

2. Verilmeyen Penaltılar!

1998/99 sezonunda oynanan Beşiktaş-Gaziantepspor maçında, hakem Ali Uluyol’un verdiği inanılmaz kararlar.

1.Emenike’ye kart yok!

2014/15 sezonu 25.haftasında oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş maçında, 20.dakikada Emenike’nin, maçın hakemi Fırat Aydınus’un gözü önünde formasını çıkarıp soyunma odasına gitmek istemesi ve olayda Emenike’ye çıkmayan sarı kart.

 

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.