haberkartali.net

Beşiktaş, Mert Hakan’ı istiyor

23 Kasım 2019 - 9:01
Beşiktaş yönetimi, 25 yaşındaki on numara Mert Hakan Yandaş'ı ara transferde renklerine bağlamak için 750 bin avroyu gözden çıkardı. Sivasspor ise 2017’de bedavaya aldığı oyuncu için 1 milyon avro istiyor.

TFF 2. Lig’de Menemenspor forması giyerken, 2017’de Sivasspor’a bonservissiz giden Mert Hakan Yandaş şimdi Süper Lig’de transferin gözdesi oldu. Bu sezon Demir Grup Sivasspor forması ile sergilediği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken ve Trabzonspor, Galatasaray ile birlikte Avrupa’dan da kulüplerin gündemine giren 25 yaşındaki Mert Hakan için Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın da büyük ısrarı olduğu öğrenildi.

Fark 250 bin avro

Kulübü ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan oyuncuyu ara transferde almak isteyen Beşiktaş yönetimi, girişimlerini sıklaştırdı. On numara mevkiinde oynayan Mert Hakan’ın da Beşiktaş’a sıcak bakmasını koz olarak kullanan siyah-beyazlılar, bu transferi 750 bin avroya bitirmek istiyor. Demir Grup Sivasspor cephesi ise kapıyı 1 milyon avrodan açtı. İki kulüp arasında yoğun pazarlıkların sürdüğü de ifade edildi.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.