haberkartali.net

Beşiktaş performansıyla büyülüyor

30 Kasım 2019 - 5:13
Beşiktaş ligde çıktığı son 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik alarak zirveye ortak oldu. Avcı’nın öğrencileri Bratislava engelini de aşıp, taraftarlarının övgüsünü kazandı.

Sezona çok kötü başlayan Beşiktaş’ta Süper Lig’de son 6, Avrupa Ligi’nde ise son maçta işler yoluna girdi. Şenol Güneş’in yerine gelen Abdullah Avcı ile ilk hafta Demir Grup Sivas’a 3-0 kaybeden Siyah-Beyazlılar, ardından Göztepe’yi 3-0’la geçse de sonraki 4 haftada Gaziantep FK ve Trabzon’a yenildi, Çaykur Rizespor ile Başakşehir’le de berabere kaldı.

Başkan değişikliği işe yaradı

Başkan değişikliği sonrası Fikret Orman’ın ayrılıp Ahmet Nur Çebi’nin göreve gelmesinin ardından toparlanan Kartal, 29 Ekim’deki 4-0’lık Trabzon mağlubiyetinin ardından çıktığı 6 maçta Alanya, Galatasaray, Antalya, Denizli ve Konya’yı yendi, Ankaragücü ile yenişemedi. Bu dönemde 16 puan toplayan Abdullah Avcı’nın takımı, zirve ile puan farkını azalttı ve şampiyonluğun iddialı ekipleri arasına girdi.

Hedef ilk yarıyı lider bitirmek

Beşiktaş’ın ligdeki 6 maçlık yenilmezlik serisinin ardından 7’nci harikası; üst üste 4 mağlubiyet aldığı Avrupa Ligi K Grubu’nda Slovan Bratislava’yı yenmesi oldu. Slovak rakibini 2-1’lik skorla teslim alan Kartal’da yeni hedef ligde sırasıyla oynayacağı İstiklal Mobilya Kayseri, Kasımpaşa (D), Yeni Malatya, Fenerbahçe (D) ve Gençlerbirliği maçlarından maksimum puanları alıp ilk yarıyı lider olarak kapatmak.

Haber Kaynağı: Star

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.