haberkartali.net

Beşiktaş – Sergen Yalçın flörtünde gelişme yaşanıyor

09 Haziran 2021 - 10:06
Sezonu çifte kupa ile tamamlayan Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın’la yeni kontrat için geri sayıma geçti.

2020/21 sezonunu Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğu ile kapatan Beşiktaş‘ta gözler Sergen Yalçın’da. Çifte kupalı teknik direktörün kariyerine Beşiktaş’ta devam edeceği iddia edildi. TRT Spor Beşiktaş muhabiri Tuna Akdemir’in aktardığı bilgilere göre; Siyah Beyazlı ekip, 48 yaşındaki teknik adamla hafta sonuna kadar yeni sözleşme yapacak. Kariyerinin ilk şampiyonluklarının ardından İzmir’in Çeşme ilçesine tatile giden ve görüşmelerini buradan yapan Yalçın’ın 1 Temmuz’da başlayacak yeni sezon çalışmalarında takımın başında olacağı vurgulandı.

Siyah Beyazlı yönetim ilk görüşmede 3 yıllık sözleşme teklifinde bulunurken, Yalçın yeni kontratın 1 yıllık olmasını istedi. Taraflar arasında bir orta yol bulunacak. Geçtiğimiz sezon 7 milyon TL kazanan başarılı hocanın 10 milyon TL civarında bir ücret alacağı konuşuluyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.