haberkartali.net

Beşiktaş siftah peşinde

28 Kasım 2019 - 9:09
Avrupa kulvarında bu sezon şanssız şekilde maçlar kaybederek henüz puanla tanışamayan Beşiktaş, ilk puanını almak istiyor.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi K Grubu beşinci maçında bugün Slovakya temsilcisi Slovan Bratislava’yı konuk edecek. Vodafone Park’taki karşılaşma saat 20.55’te başlayacak. Mücadeleyi Arnavutluk Futbol Federasyonundan Enea Jorgji yönetecek. Jorgji’nin yardımcılıklarını Ridiger Çokaj ve Rejdi Avdo yapacak. Grubundaki 4 maçı da yenilgiyle tamamlayan Siyah-Beyazlılar, Slovak rakibi karşısında ilk puanlarını ve galibiyetini almak istiyor. İlk karşılaşmada 1-0 yenilgiden rakibine 2-1’lik üstünlük sağlayan Kartal, uzatmalarda yıkılmıştı.

Avcı rotasyon yapacak

Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın, gelecek hafta başında oynanacak Kayserispor karşılaşmasını düşünerek, bugünkü maçta rotasyon yapması bekleniyor. Tecrübeli hocanın, forvette Burak’ın yerine Umut Nayir’i oynatacağı öğrenildi. Savunmada Ruiz’in yerine Roco, orta sahada Atiba’nın yerine Kartal Kayra Yılmaz’ın oynaması bekleniyor. Sağ bekte ise Gökhan Gönül’ün yerine Necip forma giyecek. Kanatlarda ise Güven ve Boyd’un oynayacağı belirtiliyor.

Muhtemel ilk 11’ler

Beşiktaş: Karius, Necip, Vida, Roco, Caner, Boyd, Kartal, Oğuzhan, Elneny, Güven, Umut

Bratislava: Ljubicic, Drazic, Abena, Daniel, Ratao, Delgado, Pauschek, Holman, Bozhikov, Sulla, Vernon

Haber Kaynağı: Güneş

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.