haberkartali.net

Beşiktaş Sinan Bolat’ı bitirmek istiyor

30 Temmuz 2020 - 8:33
Beşiktaş, Antwerp ile kontratı biten ve bonservisi elinde bulunan 31 yaşındaki file bekçisi Sinan Bolat ile el sıkışması bekleniyor.

Loris Karius‘un ayrılığı sonrasında kaleci arayışlarına başlayan Beşiktaş uzun süredir çalışmalarını sürdürüyordu. Siyah-Beyazlılar, daha önce Başakşehir’den Volkan Babacan’ı istemişti. Ancak Turuncu-Lacivertli ekibin başkanı Göksel Gümüşdağ’dan bu transfere onay çıkmadı. Bu gelişmelerin üzerine bir an önce kaleci transferini bitirmeyi hedefleyen Kara Kartal, gözünü Sinan Bolat’a çevirdi.

Daha önce Süper Lig’de Galatasaray ve Kayseri forması da giyen 31 yaşındaki file bekçisinin Belçika ekibi Royal Antwerp ile olan sözleşmesi sona erdi. Bonservisi elinde olan tecrübeli eldiven için teknik direktör Sergen Yalçın’ın da bu transfere onay verdiği bilgisine ulaşıldı.

Ersin’e de çok şey katacak

Bu doğrultuda Beşiktaş Yönetimi, Sinan ile masaya oturdu ve taraflar büyük oranda anlaşma sağladı. Öte yandan teknik ekibin Sinan için Siyah-Beyazlı ekibin 2001 doğumlu genç kalecisi Ersin Destanoğlu’na da tecrübeleriyle çok şey katacağı görüşünde birleştiği bilgisine ulaşıldı. Başarılı eldiven kariyerinde Genk, Standart Liege, Porto, Kayserispor, Galatasaray, Brügge, Naiconal, Arouca ve Antwerp formaları giydi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.