haberkartali.net

Beşiktaş Sompo Sigorta, Afyon’a mağlup oldu

26 Ekim 2019 - 19:53
Beşiktaş Sompo Sigorta, Basketbol Süper Ligi'nin beşinci haftasında konuk olduğu Afyon Belediyespor'a 73-68 mağlup oldu.

Beşiktaş Sompo Sigorta, Basketbol Süper Ligi‘nin beşinci haftasında üçüncü mağlubiyetini aldı. Afyon Belediyespor’a konuk olan siyah beyazlılar, sahadan 97-82’lik galibiyetle ayrıldı.

Potanın Kartalları maça; Ömer Utku Al, Toddrick Gotcher, Birkan Batuk, Burak Can Yıldızlı ve James McAdoo ile başladı. Maçın ilk çeyreğini altı sayı farkla geride tamamlayan Beşiktaş (18-12), soyunma odasına 39-36 geride gitti. Üçüncü periyotta 14 sayı üreten Beşiktaş, farkı 3 sayıya kadar indirdi (53-50). Final periyodunda istediği oyunu sergileyemeyen Beşiktaş, salondan mağlup ayrıldı (73-68).

Maçta Beşiktaş Sompo Sigorta adına en skorer isim 21 sayı kaydeden Jordan Theodore olurken onu 14 sayı ile Shaq McKissic takip etti.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.