haberkartali.net

Beşiktaş Sompo Sigorta, Avrupa’ya galibiyetle başladı

15 Ekim 2019 - 21:45
FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi normal sezon ilk hafta maçında deplasmanda PAOK ile karşılaşan Beşiktaş Sompo Sigorta, sahadan 69-60'lık galibiyetle ayrıldı.

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, FIBA Şampiyonlar Ligi’nde sezona galibiyetle başladı. Yunanistan deplasmanında bir diğer siyah beyazlı rakip PAOK’a konuk olan kara kartal, sahadan 69-60’lık galibiyetle ayrılmayı bildi.

Beşiktaş Sompo Sigorta maça: Jordan Theodore, Toddrick Gotcher, Birkan Batuk, Burak Can Yıldızlı ve James McAdoo ilk beşi ile başladı. İlk çeyreği 17-16 geride geçen Potanın Kartalları, ilk yarıyı 33-32 geride tamamladı. Son çeyreğe 49-47 geride giden siyah-beyazlılar, maçın sonunda üstünlüğü eline geçirdi ve salondan 60-69 galip ayrıldı.

Maçtaki en skorer oyuncu 19 sayı ile Toddrick Gotcher olurken onu 12 sayı ile James Mcadoo ve 10 sayı ile Birkan Batuk takip etti.

Siyah beyazlı takım, FIBA Şampiyonlar Ligi normal sezon ikinci maçında 22 Ekim Salı günü Akatlar’da Casademont Zaragoza’yı konuk edecek.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.