haberkartali.net

Beşiktaş Sompo Sigorta, Fenerbahçe’yi elinden kaçırdı

10 Kasım 2019 - 18:04
ING Basketbol Süper Ligi'nin yedinci haftasında Fenerbahçe Beko'ya konuk olan Beşiktaş Sompo Sigorta, sahadan 84-80 mağlup ayrıldı.

ING Erkekler Basketbol Süper Ligi’nin yedinci haftasında Beşiktaş Sompo Sigorta, derbide Fenerbahçe Beko’ya 84-80 mağlup oldu.

Potanın Kartalları, karşılaşmaya Jordan Theodore, İsmet Akpınar, Shaquielle McKissic, Burak Can Yıldızlı ve Samet Geyik beşiyle başladı. Karşılıklı hücumların yaşandığı ilk yarıda oyunun hakimiyetini ele alan Beşiktaş, ilk yarıyı 36-38 önde tamamladı.

Üçüncü çeyreğe de fırtına gibi başlayan siyah-beyazlılar, 20 sayı ürettiği üçüncü çeyreği 52-58 önde geçti.

Büyük bir mücadelenin yaşandığı son çeyreğin son dakikalarında üstünlüğünü koruyamayan Beşiktaş Sompo Sigorta, Fenerbahçe Beko’nun üst üste sayılarına engel olamayınca salondan 84-80 mağlup ayrıldı.

Maçtaki en skorer oyuncu 24 sayı kaydeden James McAdoo olurken onu 15 sayı ile İsmet Akpınar takip etti.

Böylece, Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı üçü FIBA Şampiyonlar Ligi’nde olmak üzere son altı resmi maçını da kaybetmiş oldu.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.