haberkartali.net

Beşiktaş Sompo Sigorta’dan üst üste dördüncü mağlubiyet

02 Kasım 2019 - 15:21
Potanın Kartalları, Basketbol Süper Ligi'nin altıncı haftasında Akatlar'da ağırladığı Arel Üniversitesi Büyükçekmece'ye 84-87 mağlup oldu.

Beşiktaş Sompo Sigorta’nın galibiyet hasreti sürüyor.

Siyah beyazlılar, ikisi Basketbol Süper Ligi, ikisi Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde olmak üzere oynadığı son dört maçtan boynu bükük ayrıldı.

Son galibiyetini 19 Ekim’de Teksüt Bandırma’ya karşı alan Potanın Kartalları, Akatlar’da ağırladığı Arel Üniversitesi Büyükçekmece’ye 84-87 mağlu oldu.

Beşiktaş Sompo Sigorta, maça Jordan Theodore, İsmet Akpınar, Toddrick Gotcher, Burak Can Yıldızlı ve James McAdoo beşiyle başladı. Karşılıklı basketlerle geçen ilk yarıyı siyah beyazlılar 41-48 geride tamamladı.

İkinci çeyreğe oranla üçüncü çeyrekte daha etkili bir performans ortaya koyan Potanın Kartalları, 19 sayı ürettiği üçüncü çeyreği 60-62 geride geçti.

Büyük bir mücadelenin yaşandığı son çeyrekte son ana kadar maçın içinde kalan ve 24 sayı bulan Beşiktaş Sompo Sigorta, bir türlü öne geçemedi ve salondan 84-87 mağlup ayrıldı.

Beşiktaş adına maçtaki en skorer oyuncu 28 sayı kaydeden Shaq McKissic olurken onu 15 sayı ile James McAdoo takip etti.

Siyah beyazlılar, Basketbol Süper Ligi’nin yedinci haftasında 10 Kasım Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe Beko’ya konuk olacak.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.