haberkartali.net

Beşiktaş, taraftarına koronavirüs uyarısı yaptı

13 Mart 2020 - 9:34
Beşiktaş Kulübü, Süper Lig'de pazar günü oynanacak Galatasaray maçı öncesi Siyah Beyazlı takımı Nevzat Demir Tesisleri'nden Türk Telekom Stadı'na uğurlamayı planlayan taraftarlarının, tesislere gelmemesini istedi.

Siyah Beyazlıların resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, koronavirüs tehditi altındayken toplum sağlığının hiçbir galibiyetten ve şampiyonluktan önemli olmadığı vurgulandı ve taraftarların organizasyondan vazgeçmelerini istedi.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Taraftarlarımızın sosyal medyada organize olarak, futbol takımımızın Süper Lig’in 26. haftasında Galatasaray ile deplasmanda oynayacağı maç öncesinde, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir araya gelerek siyah-beyazlılarımızı Türk Telekom Stadı’na uğurlama hazırlığında olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Öncelikle, her şartta Beşiktaş’ımıza özveriyle destek olan büyük taraftarımıza içtenlikle teşekkür ederiz. Ancak; bilindiği üzere, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını, tüm dünyayı etkisi altına almış bulunmakta; ülkemizde bu salgının önüne geçebilmek için alınan tedbirler arasında spor müsabakalarının nisan sonuna kadar seyircisiz oynanması yer almaktadır. Hal böyle iken; insan ve toplum sağlığının hiçbir galibiyet ve şampiyonluktan önemli olmadığı gerçeğinden hareketle büyük taraftarımızdan, söz konusu uğurlama organizasyonlarından vazgeçmelerini önemle rica ederiz.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.