haberkartali.net

Beşiktaş, transferde atağa kalktı

15 Eylül 2020 - 9:41
Forvette Hırvat oyuncu Kalinic'ten haber bekleyen yönetim, yerli oyunculardan Nazım Sangare ve Gökhan Töre’yi de bitirmeyi hedefliyor.

Süper Lig’de 2020-21 sezonuna Trabzonspor galibiyetiyle başlayan Beşiktaş, taraftarını mutlu ederken gözler transfere çevrildi. Karşılaşmanın ardından açıklama yapan A Takımdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ, takviye yapacaklarını ve gereken futbolcularla görüşme halinde olduklarını ifade etti. Sağ kanat için Gökhan Töre’ye teklifini yapan ve oyuncudan cevap bekleyen Siyah-Beyazlılar, bu oyuncuyla önümüzdeki günlerde bir kez daha bir araya gelecek. Forvet konusunda Nikola Kalinic’i kadrosuna katmak için temaslarına devam eden Kara Kartal, Hırvat futbolcunun Atletico Madrid’le bu hafta içerisinde sözleşmesini fesh edip İstanbul’a gelmesini bekliyor. Sağ bek hamlesi konusunda da çalışmalarına tam gaz devam eden yönetim, Antalyaspor’dan Nazım Sangare’yi bitirmeye oldukça yakın.

Limit artışı yolda

Göreve geldikten hemen sonra Bankalar Birliği’yle anlaşmayı revize etmek için görüşmelere başlayan ve bu konuda büyük yol kat eden Başkan Ahmet Nur Çebi, önümüzdeki günlerde yeniden bu konuyla ilgili temasta bulunacak. Beşiktaş, Bankalar Birliği anlaşmasını revize ederse, kulübün de kasasına nakit akışı sağlanacak. 1.6 milyar TL üzerinden yapılması planlanan anlaşmada 5 yıllık vade 10 yıla çıkarken, faiz indirimi de gerçekleşecek. Beşiktaş’ın anlaşmayı imzalaması durumunda, kulübün kasasına da 160 milyon TL nakit girişi sağlanacak ve transfer için limit açılacak.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.