haberkartali.net

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarına başladı

10 Ağustos 2020 - 20:26
Şampiyonlar Ligi 2. Tur Ön Eleme karşılaşmasında PAOK'la eşleşen Beşiktaş, bugün yaptığı antrenmanla yeni sezon çalışmalarını başlattı.

Beşiktaş, 2020-2021 sezonunu açtı.

Siyah-Beyazlı ekip, bugün yaptığı antrenmanla yeni sezonun ilk çalışmasına başlarken Beko sponsorluğundaki antrenman formaları tam puan aldı.

Siyah-Beyazlı kulüpten antrenmana ilişkin yapılan açıklama şu şekilde:

“Beşiktaşımız, 2020-21 sezonu hazırlıklarına, bu akşam BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Asbaşkanımız, Futbol A Takımı ve Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Emre Kocadağ’ın da izlediği basına kapalı idman, 1.5 saate yakın sürdü.

Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. İdman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Kondisyon koşuları ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman, kondisyon koşuları ve streching çalışması ile sona erdi.

Futbol Takımımız, yeni sezon hazırlıklarına, yarın (11 Ağustos) saat 11.30 ve 18.00’de yapacağı çalışmalarla devam edecek.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.