haberkartali.net

Beşiktaş, yenilse de turladı

18 Aralık 2019 - 15:30
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında deplasmanda 24 Erzincanspor'a 2-0 mağlup olsa da turu geçmeyi bildi.

Ziraat Türkiye Kupası 5.turu ilk maçında Vodafone Park’ta 24 Erzincanspor’u Tyler Boyd, Erdoğan Kaya ve Umut Nayir‘in golleriyle 3-0 mağlup eden Beşiktaş, rövanş maçında 2-0 mağlup olarak turu geçti.

Müstakil Atletizm Pisti Futbol Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Beşiktaş, Utku YuvakuranRıdvan Yılmaz, Erdoğan Kaya, Necip Uysal, Kerem KalafatErdem Seçgin, Muhayer Oktay, Orkan Çınar, Oğuzhan Özyakup, Tyler BoydUmut Nayir ilk 11’iyle başladı.

24 Erzincanspor ilk yarının son anlarında Yunus Emre Çakır’ın kafa vuruşuyla gelen golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarının ilk 15 dakikasında da golü bulamayan Beşiktaş’ta oyuna Orkan Çınar’ın yerine Jeremain Lens, Muhayer Oktay’ın yerine ise Domadoj Vida oyuna girdi.

Beraberlik golünü arayan Beşiktaş’ta, oyuna Oğuzhan Özyakup’un yerine Abdoulay Diaby girse de maçın 89.dakikasında 24 Erzincanspor skoru 2-0 yaptı ve karşılaşma bu skorla bitti.

2-0’lık skor Erzincan ekibine yaramadı ve Beşiktaş tur atlayan taraf oldu.

 

 

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.