haberkartali.net

Transfer komitesi, ara transfer için vites artırdı

12 Kasım 2019 - 15:35
Ahmet Nur Çebi, transfer için Erdal Torunoğulları'na ve Emre Kocadağ’a tam yetki verdi. İki yönetici, Abdullah Avcı ile toplantı yapacak.

Beşiktaş yönetimi, ara transfer için elini çabuk tutuyor.

Başkan Ahmet Nur Çebi, transfer hazırlıkları için yöneticiler Erdal Torunoğulları ve Emre Kocadağ’a tam yetki verdi. İki yöneticinin, teknik direktör Abdullah Avcı ile toplantı yapacağı öğrenildi.

Tecrübeli teknik adam, toplantıda hem gönderilmesini istediği oyuncuları dile getirecek hem de transfer istediği bölgeleri yönetime iletecek. Beşiktaş’ta, devre arasında en az 3 futbolcunun takımdan gönderilmesi bekleniyor.

Siyah beyazlıların yeni transferlerle ikinci dönem kamp çalışmalarına başlamak istediği öğrenildi. Bu arada toplam 12 futbolcusunu milli takımlara gönderen Beşiktaş’ta izleme ekibi, bu oyuncuları yakından takip edecek.

Analiz ekibi, milli oyuncuların antrenmanlarından maç performanslarına kadar en ince detayı bile raporlayarak teknik direktör Abdullah Avcı’yı bilgilendirecek.

Haber Kaynağı: TRT Spor

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.