haberkartali.net

Beşiktaş yönetimi tasarruf için düğmeye bastı

06 Kasım 2019 - 7:24
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'nin talimatıyla kulüpteki ekonomik tablolar incelenirken, futbolcuların maaşları da yüksek bulundu.

Beşiktaş‘ta başkan Ahmet Nur Çebi’nin talimatıyla kulüpteki ekonomik tablolar incelenirken, futbolcuların maaşları da yüksek bulundu. Siyah-beyazlılarda mevcut sözleşmeler gözden geçirilecek.

Siyah-beyazlı yönetimi özellikle Lens, Vida, Ljajic ve Oğuzhan‘ın yüksek maaşları düşündürüyor. Yönetim, maaş maliyetinin düşürülmesini hedefliyor. Beşiktaş’ta, Ocak ayında futbolculara gelecek teklifler de masaya yatırılacak.  Siyah-beyazlılarda, satılmayacak oyuncu kategorisinde hiçbir oyuncu bulunmayacak. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek futbolcular için de yeni bir planlama yapılacak. Kaptanlar Atiba, Burak Yılmaz, Gökhan Gönül ve Caner Erkin’in  mayısta sona erecek sözleşmelerini masaya yatırmayı planlayan yönetim, futbolu bırakmak istemesi halinde Atiba’ya kulüpte kalıp antrenörlük yapmasını yönünde teklif yapacak.

Öte yandan kulüp içinde yapılan araştırmalar sonrasında bazı üst düzey profesyonel çalışanlarla yollar ayrıldı. 2 milyon lira üzerinde yıllık tasarruf getireceği öğrenilen bu hamlenin devam edeceği, başkan Çebi’nin konu ile şahsen ilgilendiği bilgisine ulaşıldı.

Haber Kaynağı: beIN Sports

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.