haberkartali.net

Beşiktaş Yönetimi, futbolculara net mesaj verdi

14 Mayıs 2020 - 12:43
Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim kurulu, koronavirüsün neden olduğu ekonomik tahribat nedeniyle futbolculardan destek ve anlayış istedi

Kısa süre önce mali konularda bir durum değerlendirmesi yapan Ahmet Nur Çebi önderliğindeki Beşiktaş yönetimi, kadrodaki tüm oyunculara e-mail ve SMS göndererek karşılıklı anlayış içinde bu sıkıntılı günleri aşabileceklerini bildirdi.

İyi niyet daveti

Yönetimin gönderdiği mesajda, “Yaşamakta olduğumuz bu olağanüstü süreçte, herkesin karşılıklı iyi niyet çerçevesinde sorunlara çözüm araması gereklidir. Bizimle iyi niyet çerçevesinde anlaşmak isteyen futbolcularımızın bilgisine sunarız” denildi. Mevcut sözleşmeleri revize etmek isteyen siyah-beyazlılar, koronavirüs öncesi dönemle ilgili borçların ödeneceğini bildirdi. Yeni anlaşmanın koronavirüs süreci ve gelecek dönemlere ilişkin olduğu ifade edildi.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.