haberkartali.net

Beşiktaş yönetimi, Serdar Saatçı kararını verdi

14 Temmuz 2022 - 9:47
Beşiktaş yönetimi, Viktoria Plzen ile oynadığı hazırlık maçınnın ardından kadro dışı bırakılan Serdar Saatçı konusunda karar aldı.

Siyah-Beyazlılar’ın, Avusturya’da Viktoria Plzen ile oynadığı ve golsüz berabere kaldığı hazırlık maçında Serdar Saatçı krizi yaşanmıştı.

72. dakikada oyuna dahil olan 19 yaşındaki stoperin kısa süredeki birkaç pozisyonda hareketsiz kalması sonrasında teknik direktör Valerien Ismael kenardan öğrencisine, “Hareketsiz oyuncu istemiyorum. Hareketsiz kalacaksan oyundan alayım, tempo istiyorum” şeklinde bağırıyor. Serdar Saatçı da sinirlenip, el kol hareketleri yapınca Fransız hoca genç oyuncuyu kenara alıyor.

Bu sırada Serdar kenara gelirken, tecrübeli çalıştırıcıya küfür ediyor. Ismael de tercümanına ‘Ne dedi?’ diye soruyor. Tercümanı da cümleyi açıkça tercüme ediyor. Bu durum sonrasında Serdar’ın soyunma odasının kapısını tekmelediği öğreniliyor.

Maçın hemen ardından da yönetim tarafından kadro dışı kararı çıkıyor. Yönetimin, 19 yaşındaki oyuncunun bu tavrına oldukça sinirli olduğu öğrenilirken, sözleşme süresinin sonuna (Haziran 2023) kadar Serdar’ın, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde takımdan ayrı olarak tek başına çalışmasını planlanıyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.