haberkartali.net

Beşiktaş’a iki sakatlık haberi birden geldi

28 Kasım 2019 - 14:28
UEFA Avrupa Ligi'nde bugün Slovan Bratislava ile karşılaşacak olan Beşiktaş'a Victor Ruiz ve Kartal Kayra Yılmaz'dan kötü haber geldi.

Sezon başından bu yana eksik futbolcuların fazlalığı ile uğraşan Beşiktaş‘a iki sakatlık haberi daha geldi.

Siyah beyazlıların Slovan Bratislava’ya karşı yapacağı maç öncesi, tecrübeli stoper Victor Ruiz ve genç futbolcu Kartal Kayra Yılmaz‘ın sakatlıkları moral bozdu.

Ayak bileğinde zorlama tespit edilen İspanyol futbolcu Victor Ruiz’in 3-4 hafta sahalardan uzak kalması beklenirken arka alt baldır adelesinde ağrı hisseden Kayra’nın tedavisine de hemen başlandığı bildirildi.

Bu sezon üçüncü kez

Ruiz, böylece ligin on üç haftalık periyodunda üçüncü kez farklı bir sakatlık yaşamış oldu.

Beşiktaş Kulübü’nden yapılan açıklamada,

“İ. H. Konyaspor maçında sağ ayak bileğinde ağrı şikayeti olan futbolcumuz Victor Ruiz’in yapılan muayene ve Acıbadem Fulya Hastanesi’nde çekilen MR sonucunda ayak bileği iç yan (deltoid) bağında grade 2 zorlanma tespit edilmiştir.

Futbolcumuz Kartal Kayra Yılmaz’ın alt arka baldır adalesinde ağrı şikayeti üzerine yapılan muayene ve Acıbadem Fulya Hastanesi’nde çekilen MR sonucunda soleus kasında grade 1 zorlanma tespit edilmiştir.

Her iki futbolcumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.” ifadeleri kullanıldı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.