haberkartali.net

Beşiktaş’a Mandzukic’ten kötü haber

15 Ocak 2021 - 9:29
Beşiktaş’a, Mario Mandzukic transferinde güçlü rakip çıktı: Milan.

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın basın toplantısında bizzat ismini verdiği ve “Anlaşmaya çalışıyoruz” dediği Mario Mandzukic’in transferi zora girdi. Çünkü İtalyan medyasına göre Milan, Hırvat forvet için devrede ve kısa sürede bu işi bitirmek istiyor. Çizme basınında çıkan haberlere göre geçtiğimiz günlerde taraflar arasında ilk görüşme yapılırken, yıldız forvete yarım sezon için 1.8 milyon avro teklif edildi. Eğer Mandzukic iyi performans gösterirse, İbrahimovic’te olduğu gibi sezon bitiminde yeni sözleşme yapılacak. Yani bu 6 aylık dönem, biraz denemi süreci gibi olacak.

Menajeriyle sıcak temas

Toplam 1 milyon avroluk Mandzukic transferini çözmeye çalışan Beşiktaş ise bu gelişmelerin ardından hemen oyuncunun menajeri Ivan Cvjetkovic ile temasa geçti. Öncelikle kadro dışı olan isimleri gönderip kaynak sorununu aşması gereken Siyah-Beyazlılar, alternatif isimleri de gündemine aldı.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.