haberkartali.net

Beşiktaş’ın ‘Çetin’ sorunu sürüyor

14 Temmuz 2022 - 10:01
Vida'nın ayrılmasından sonra stoper bölgesi için her alternatifi değerlendiren Beşiktaş'ta transferi en yakın isim ise Mert Çetin.

Weghorst, Cenk ve Muleka ile forvetteki sorunu çözen Beşiktaş’ın orta saha ve savunma için takviye çalışmaları sürüyor. Orta saha için Young Boys’tan Christian Fassnacht için bastıran Siyah-Beyazlılar, İsviçreli oyuncu konusunda hala anlaşma sağlayamadı.

Bir başka problem de Vida’nın ayrılmasından sonra ciddi şekilde stoper eksikliği yaşanan savunma hattı. Beşiktaş yönetimi, bu mevki için öncelikle yerli isimler üzerinde çalışıyor. Yabancı sınırlaması nedeniyle, yerli alternatifler üzerine yoğunlaşan Kartal’ın stoper için düşündüğü son isim Mert Çetin. Hellas Verona forması giyen Türk oyuncu konusunda kulübüyle görüşmeler sürüyor. 25 yaşındaki oyuncunun Verona ile 2025 yılına kadar sözleşmesi var.

İtalyan basını, taraflar arasındaki görüşmelerin olumlu ilerlediğini, Beşiktaş’ın oyuncuyu kiralık istediğini iddia etti.

Haber Kaynağı: Akşam

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.