haberkartali.net

Beşiktaş’ın Elneny planı ortaya çıktı

13 Mayıs 2020 - 12:30
Beşiktaş, teknik direktör Sergen Yalçın'ın bir sezon daha kiralanmasını çok istediği Mohamed Elneny için temaslarını sürdürüyor.

Süper Lig’de tüm ekipler gibi Beşiktaş da koronavirüs salgınının sona erip liglerin başlamasını beklerken bir yandan da gelecek sezonun planlamasının üzerinde çalışılıyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın‘ın mevcut kadroda kalmasını en çok istediği isimlerden birisi de Mohamed Elneny olup Yalçın’ın yönetime verdiği raporlarda Mısırlı yıldızın 1 sezon daha kiralanmasını istediği ifade edilirken siyah-beyazlı kurmaylar da bu talep üzerine temaslarını sürdürüyor.

Arsenal’den 18 milyon avroluk satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiralanan 27 yaşındaki futbolcuya Beşiktaş yönetimi, yeni sezon için 2 milyon avro civarında bir bütçe ayırdı. Elneny’nin de 1 yıl daha kiralık oynamaya sıcak baktığı belirtilirken salgının ardından resmi girişimler başlayacak.

Vazgeçilmezi oldu

Sezonun geri kalanında Beşiktaş’ta 19 lig, 6 Avrupa Ligi ve 3 de Türkiye Kupası olmak üzere 28 maçta görev alan Elneny, Abdullah Avcı’nın yanı sıra Sergen Yalçın’ın da vazgeçilmezi oldu. Yalçın’ın Beşiktaş’ın başında çıktığı 7 maçta da ilk 11’de forma verdiği Mısırlı futbolcu, 2 asistlik katkı sağladı.

Haber Kaynağı: Habertürk

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.