haberkartali.net

“Beşiktaş’ın forvete ihtiyacı yok”

16 Ocak 2020 - 9:50
Erman Özgür, Tivibu Spor'da Ters Köşe programında Beşiktaş'ın transfer gündemini değerlendirdi.

Beşiktaş’ın forvet transferine ihtiyacı olmadığını belirten Erman Özgür, “Forvet hattında 4 forma var. Sağ kenar, sol kenar, forvet ve forvet arkası. Beşiktaş’ın bu bölgede 10 oyuncusu var. 4 forma, 10 oyuncu ama Beşiktaş camiası ‘bize forvet lazım’ diyor. Beşiktaş’a forvet lazım değil. Elinde minimum 1,5-2 M€ verdiğin 10 oyuncu varsa önce bunları kazan. 3-4 tanesini gönderirsen tekrar konuşalım. 2-3 tane oyuncuyu kazanırsan hem sana sportif başarı getirecek hem de bu oyuncuları satma fırsatın olacak.” dedi.

Beşiktaş’ın oyuncu kazanması gerektiği söyleyen Erman Özgür, “Sen oyunculara sözleşme imzalatmışsın, çok ciddi rakamlar. Oyuncu başka bir yerden o parayı alamadığı için gitmiyor. Senin elinde tek bir yol kalıyor, verdiğin paranın karşılığını alabilmek. Artık sportif başarı çok önemli, başka türlü düzelmeyecek bu işler. Daha düne kadar Oğuzhan’ın kaç para edeceği konuşuluyordu şimdi bedava yollanmaz durumuna gelindi. Lens’i kazan, Ljajic’i forma sok, Umut Nayir’i değerlendirdir, Güven’i kazan… Kazan oyuncuları.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.