haberkartali.net

Beşiktaş’ın hedefi Emre Kılınç ve Nsakala

14 Ocak 2020 - 22:28
Beşiktaş'ta yönetim, teknik heyetle bir araya geldi. Kampın ardından takımdaki oyunculardan maksimum verim alınmasının istendiği toplantıda transferin zor olduğu konusunda anlaşıldı.

Siyah beyazlılar yıl sonu hesaplarını da yapıyorlar. Beşiktaş yönetimi, sezon sonu sözleşmeleri bitecek Demir Grup Sivassporlu Emre Kılınç ve Aytemiz Alanyasporlu Fabrice Nskala ile temasa geçti.

Oğuzhan Özyakup ile özel olarak ilgilenen Abdullah Avcı futbolcuyu geri kazanmanın peşinde. Başarılı teknik adam teklif gelmesi durumunda değerlendirilmeye alınacak olan Oğuzhan’a yarım sezon daha şans tanıyarak tekrar parlatmayı düşünüyor.

Siyah beyazlılarda sözleşmeleri sezon sonu bitecek olan Atiba Hutchinson, Gökhan Gönül ve Caner Erkin konusunda ise yönetim beklemede. Futbolcular ile yeni sözleşme için mevcut maaşlardan indirime gitmeyi planlayan yönetim takımın maaş giderlerini düşürmeyi hedefliyor.

Haber Kaynağı: beIN Sports

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.