haberkartali.net

Beşiktaş’ın “Ödül Senin” gecesi

10 Ağustos 2020 - 0:30
Beşiktaş, başlattığı "Bırakmam Seni" kampanyasını bu gece televizyon ekranlarına taşıdı. "Ödül Senin" programında Çebi ve Dalgakıran açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş‘ın tarihi kampanyasında söz alan Başkan Ahmet Nur Çebi geceyle alakalı açıklamalarda bulundu. Çebi açılış konuşmasında “İmkanı olanların ellerini biraz gevşetmesini diliyoruz. Şimdiye dek 300 bine yakın sms aldık. Abimiz ve büyüğümüz olan Sayın Rahmi Koç, 10 milyon lira bağışlayarak bu gecenin açılışını yaptı. Biz de Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımla birlikte bağış gecesine katkıda bulunacağız. Yönetim Kurulu arkadaşlarımız 5 milyon lira katkı sağlayacak. Ben de Beşiktaş Başkanı olarak 5 milyon lira bağışlayacağım.” sözlerine yer verdi.

Adnan Dalgakıran da açıklamalarda bulundu

Başkan Çebi’nin ardından mikrofonu alan 2. Başkan Adnan Dalgakıran “Bir enkaz devraldık. Üstüne pandemi de eklendi. Bu gece unutulmaz bir gece olacak. Bu destek kampanyası kulübümüzün geleceğe güvenle bakması için gerçekleşmiştir. Kampanyamıza birçok taraftarımız destek verdi. Onlara teşekkür ediyorum. Toplam 1903 adet hediyemiz var. Beşiktaş sevdalılarını bu gece ekran başına davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Öte yandan “Ödül Senin” gecesi çeşitli sanatçıların katılımıyla devam ediyor.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.