haberkartali.net

Beşiktaş’ın Trabzonspor maçında muhtemel 11’i

21 Şubat 2020 - 16:11
Beşiktaş, Süper Lig’in 23’üncü haftasında sahasında Trabzonspor'u konuk edecek. Sergen Yalçın zorlu karşılaşma öncesi 11'ini belirledi.

Sergen Yalçın‘ın teknik direktörlüğe getirilmesinden sonra ilk iki maçı kazanarak umutlarını artıran Beşiktaş, geçtiğimiz hafta Medipol Başakşehir’a mağlup olarak şampiyonluk iddiasını oldukça zayıflatmıştı. Başakşehir maçı öncesinde zirvenin 5 puan gerisinde olan siyah beyazlılar, kendisinin mağlup olmasının yanında Trabzonspor’un da Demir Grup Sivasspor’u yenmesiyle zirveden 8 puan geriye düştü. Üstelik lider Trabzonspor’un 1 maçı da eksik. Siyah-beyazlılarda her ne kadar umutlar az olsa da hedef Trabzonspor maçından 3 puan çıkartarak, kalan haftalar için umutları yeniden yükseltmek.

Ljajic iyileşemedi

Beşiktaş’ta Sırp futbolcu Adem Ljajic, büyük ihtimalle Trabzonspor maçı kadrosunda yer alamayacak. Hafta başından bu yana çok şiddetli gribal enfesiyon geçiren Ljajic, düne kadar ağır serum ve ilaç tedavisi gördü. Aşırı derecede yorgun düşen Ljajic’in yarına kadar toparlaması neredeyse imkansız olduğu için Trabzonspor maç kadrosunda yer alması beklenmiyor. Siyah-beyazlıların Trabzonspor karşısındaki muhtemel 11’i şu şekilde: “Karius – Gökhan, Vida, Ruiz, Rebecho, Elneny, Atiba, Lens, Boateng, Caner (Nkoudou), Burak.” olması bekleniyor.

Haber Kaynağı: DHA

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.